Ziua Jandarmeriei Române

Prefectul Județului Mehedinți, Constantin Alin Isuf, a participat la ședința festivă organizată la Palatul Culturii Teodor Costescu, de Inspectoratul Județean de Jandarmi Mehedinți cu ocazia împlinirii la 172 ani de la înființarea Jandarmeriei Române.

“Vorbim despre o instituţie modernizată, eficientă şi echilibrată, conectată şi receptivă la cerinţele interne şi internaţionale, prin urmare, capabilă să răspundă, în mod corespunzător provocărilor şi exigenţelor momentului – aspecte dovedite cu prisosinţă mai ales în situaţiile de criză ale ultimilor ani.

Această imagine a unei instituţii integre, credibile, puternic implicată social este reflectată şi pe plan judeţean şi local, unde există o percepţie favorabilă a populaţiei în raport cu jandarmii mehedinţeni, cu munca şi eforturile lor devotate şi responsabile, care au dus la câștigarea unei cote apreciabile de încredere în rândul cetăţenilor.

La Mulți Ani jandarmilor mehedințeni!

La mulți ani Jandarmeriei Române”, le-a transmis prefectul Județului Mehedinți, Constantin Alin Isuf, celor prezenți la eveniment.