Publicat în

În ședința prezidată de prefectul Nicolae DRĂGHIEA, reprezentanții Casei de Asigurări de Sănătate a județului Mehedinți au informat membrii Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice cu privire serviciile medicale, medicamentele și dispozitivele medicale de care beneficiază persoanele vârstnice în sistemul de asigurări sociale de sănătate. Astfel, am aflat că pe listele celor 135 medici de familie din […]

Publicat în

În ședința Comisiei de Dialog Social Mehedinți a fost analizată evoluția  principalilor indicatori demografici ai județului Mehedinți, indicatori care sunt aproximativ egali cu cei din anul anterior. Din indicatori aflăm că populația județului nostru reprezintă 1,3% din populația României, este predominantă cea din mediul urban, în proporție de 50,6% și cea feminină, în proporție de 50,7%.

Publicat în

Reabilitarea sistemelor de irigații din județul Mehedinți este în atenția conducerii județului, care a participat la o întâlnire de lucru în comuna Salcia,cu directorul general al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare, reprezentanți ai Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, primarii unităților administrativ teritoriale pe raza cărora funcționează amenajările de irigații și fermieri, ca principalii beneficiari ai acestor amenajări.

Publicat în

Răspunzând invitației conducerii Școlii Postliceale Sanitare ”Gheorghe Țițeica” din Drobeta Turnu Severin, domnul Nicolae DRĂGHIEA a deschis lucrările Ediției a XIV-a, a Simpozionului Internațional ”Medicina – porți deschise spre viitor”.  

Publicat în

Două nave de război din dotarea marinei militare naționale au acostat la Drobeta Turnu Severin, în călătoria lor efectuată pe frontiera fluvială a țării. Prefectul județului, domnul Nicolae DRĂGHIEA a primit onorul militar, după care, alături de parlamentari mehedințeni, conducerea administrativă a județului Mehedinți și Primăriei Drobeta Turnu Severin, a asistat la momentul solemn de ridicare a pavilionului și a […]