Întâlnire cu Asociația Administratorilor de Piețe din România

Prefectul județului Mehedinți, domnul Alin Constantin ISUF, a participat astăzi la o întâlnire de lucru, împreună cu președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin GEORGESCU și primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius SCRECIU, pe care conducerea și reprezentanții Asociației Administratorilor de Piețe din România au avut-o în județul Mehedinți.
Din delegația care a venit în municipiul Drobeta Turnu Severin au făcut parte președintele Asociației, ing. Birț Teodor Ioan și alți 15 reprezentanți ai mai multor județe din țară. În prima parte a vizitei, s-a mers în Piața Mircea din Drobeta Turnu Severin, unde oaspeții au apreciat modul de organizare a activității, dar și faptul că în comparație cu alte municipii din țară, în Drobeta Turnu Severin, comercianții sunt, cu preponderență producători de legume și fructe, ceea ce scurtează lanțul dintre producător și consumator în avantajul ambelor părți.
În partea a doua a vizitei, la Palatul Culturii ”Teodor Costescu”, a avut loc o întâlnire în care s-au dezbătut aspecte precum elaborarea și implementarea de strategii pentru exploatarea unitară și transparentă a piețelor și înaintarea acestora autorităților competente.