Vizită la nivel înalt

Ministrul Mediului Apelor și Pădurilor, domnul Tánczos BARNA , împreună cu secretarul de stat Ionuț-Sorin BANCIU, au efectuat o vizită de lucru în județul Mehedinți.

La prima oră ministrul s – a intâlnit cu prefectul Alin ISUF, președintele Aladin GEORGESCU și primarul Marius SCRECIU, unde au discutat despre stadiile de implementare a programelor guvernamentale la nivelul județului nostru.

Întâlnirile au continuat, cu prefectul și structurile județene subordonate MMAP, după care a efectuat o vizită la Stația de Tratare Mecano – Biologica Malovăț.

Domnul Tánczos BARNA a fost mulțumit de performanțele stației și a felicitat autoritățile mehedintene, afirmând că prin această stație Mehedințiul este printre putinele județe din țară care beneficiază de un sistem integrat de management al deșeurilor, de la colectare și până la finalizarea procesului prin reciclarea fracțiilor uscate și obținerea unui ingrasamant din fracțiile umede.

La ora 16,30 a avut loc o ședință cu structurile subordonate MMAP din judetele Mehedinți, Gorj, Caraș – Severin și Hunedoara, unde au fost discutate aspecte referitoare la politicile de mediu și derularea programelor si proiectelor finantate cu fonduri europene și guvernamentale.

La încheierea activităților ministrul s-a despărțit de prefectul Alin ISUF, mulțumindu-i pentru primirea caldă și pentru organizarea activităților, promițând că va reveni cu drag în Mehedinți.