Vizită la nivel înalt

Prefectul Alin ISUF, împreună cu președintele Consiliului Județean Mehedinți, domnul Aladin GEORGESCU, au primit vizita Excelenței Sale Vladan TADIĆ – consulul general al Republicii Serbia la Timișoara.
Vizita a fost una de rămas bun, întrucât Excelența Sa își încheie misiunea în România, iar relațiile foarte bune avute cu autoritățile publice mehedințene au determinat această vizită de apreciere reciprocă.
În timpul întâlnirii au fost subliniate relațiile excelente dintre comunitatea sârbă din județul nostru avute atât cu populația majoritară cât și cu autoritățile locale, derularea unor proiecte comune cu localități din Serbia care au ca obiectiv îmbunătățirea calității vieții locuitorilor de pe cele două maluri ale Dunării.
Prefectul Alin ISUF i-a mulțumit Excelenței Sale, Vladan TADIĆ, pentru bunele relații avute, l-a asigurat că și în viitor între Instituția Prefectului-Judetul Mehedinți și comunitatea sârbă vor fi mentinute aceleași relații de prietenie și respect reciproc și i-a urat succes în activitatea viitoare.