Vizită de lucru la nivel înalt

Spitalul de Urgență Drobeta Turnu-Severin și Spitalul Orășenesc Vânju Mare au fost vizitate de către ministrul Sănătății, prof. univ. dr. Alexandru RAFILA, împreună cu secretarul de stat, dr. Alexandru ROGOBETE.

Cele două obiective de investiții finanțate cu fonduri europene, de la bugetul

Ministerul Sănătății și de la bugetul Consiliului Județean Mehedinți se află în stadii avansate de reabilitare și construcție, astfel că mehedințenii vor beneficia în curând de servicii medicale de cel mai înalt nivel.

Celor doua investiții li se adaugă și heliportul, care prin operationalizarea sa crește șansele la viață ale pacienților prin transfer rapid și în condiții de siguranţă și asistență medicală avansată.

Ministrul a fost însoțit pe timpul vizitei de către prefectul Alin ISUF împreună cu președintele Consiliului Județean Mehedinţi, Aladin Georgescu și factori responsabili din sistemul medical mehedințean.

„Vă felicit pentru ceea ce faceți aici, pe dumneavoastră și echipa medicală!”, a declarat ministrul Sănătății, Alexandru Rafila în cadrul conferinței de presă organizată cu prilejul vizitei.