Pompierii mehedințeni, evaluare activitate pe anul 2023

În exercitarea rolului constituțional de conducere a serviciilor deconcentrate constituite la nivelul județului Mehedinţi, prefectul Alin ISUF a luat parte la evaluarea activități Inspectoratului pentru Situații de Urgență „DROBETA” al județului Mehedinți desfasurată în anul 2023.

Din materialul prezentat, prefectul a luat act de activitățile preventive, de pregătire și răspuns desfășurate de către pompierii mehedințeni în folosul comunității.

Tot în acest context, prefectul a constatat că sunt unități administrativ- teritoriale implicate activ în managementului situațiilor de Urgență, dar și unități-administrativ teritoriale care încă nu au reușit să implementeze un management adecvat, menit sa asigure o protecție sporită comunităților.

Prefectul a mai precizat, că în calitate și de președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Mehedinţi, este angrenat în activitatea pompierilor militari, cunoaște bine riscurile la care se expun și problemele acestora, asigurandu-i în același timp de sprijinul și implicarea sa necondiționată pentru implementarea legalității în domeniul securității la incendiu în județul Mehedinți.

În final i-a felicitat pe pompieri pentru rezultatele obținute și le – a urat un an cu evenimente cât mai puține și gestionate cu succes!