INVESTIȚII IMPORTANTE ÎN INFRASTRUCTURA EDUCAȚIONALĂ DIN STREHAIA

Prefectul județului Mehedinți, Constantin – Alin Isuf, împreună cu președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, parlamentarii Liviu Mazilu și Alin Chirilă, dar și secretarul de stat, Bogdan Simcea, au vizitat astăzi două grădinițe complet reabilitate și modernizate din Strehaia, la invitația primarului Ioan Giura.

Sunt investiții foarte importante pentru sistemul educațional din oraș care au fost realizate cu fonduri guvernamentale în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală și de care se vor bucura în scurt timp preșcolarii din Strehaia.

Unitățile de învățământ corespund tuturor cerințelor actuale de spațiu, au utilități, grupuri sanitare și spații de joacă interioare și exterioare.

Una dintre ele este grădiniță cu program normal, iar cealaltă este cu program prelungit. Aceasta din urmă are cabinet medical, bucătărie și chiar spălătorie. În plus, ambele grădinițe au fost dotate cu mobilier și echipamente moderne care vor fi de mare folos în procesul educațional.

De altfel, în Strehaia sunt în derulare multe alte investiții în infrastructura educațională, la Liceul “Matei Basarab” și Școala Gimnazială “Mihai Viteazu”, iar la începutul anului viitor se va finaliza proiectul finanțat tot cu fonduri guvernamentale, la clădirea Spitalului Orășenesc.

Prefectul județului Mehedinți, Constantin – Alin Isuf, l-a felicitat pe primarul Ioan Giura, care în ultimii ani, a implementat proiecte de investiții importante pentru comunitate!