Colegiul prefectural

În ședința Colegiului Prefectural Mehedinți, condusă de prefectul Alin ISUF, au fost analizate măsurile ce vor fi luate de către Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor în vederea verificării spatiilor în care se vor comercializa produse de origine animaliera, astfel încât mehedințenii să consume de Paște produse conforme cu normele de siguranță alimentară.
A mai fost analizat modul de repartizare și criteriile în baza cărora se obțin biletele de tratament alocate Casei Județene de Pensii Mehedinți.
Prefectul Alin ISUF a precizat că este foarte important ca aceste informații să fie diseminate prin mijloace de informare accesibile tuturor categoriilor de cetățeni în scopul creării conditiilor facile de solicitare a biletelor de tratament.
Ultimul punct al ordinii de zi a avut ca subiect activitatea Comisariatului Județean de Mediu Mehedinți desfășurată pentru identificarea și sancționarea persoanelor care nu respectă prevederile legale privind regimul deșeurilor, în speță, transportul, abandonarea și incinerarea deseurilor.