Ziua veteranilor de război din România

Într-o atmosferă de recunoștință profundă, respect și admirație, azi a fost marcată sărbătorirea ZILEI VETERANILOR DIN ROMÂNIA.
Alături de domnul Nicolae DRĂGHIEA, la manifestare au participat reprezentanții veteranilor de război, reprezentanții autorităților publice locale, șefi de instituții și servicii descentralizate din județul nostru.
În cadrul ceremonialului militar organizat, prefectul județului a rostit o alocuțiune prin care și-a manifestat profunda recunoștință față de sacrificiul soldaților români și a veteranilor de război, promițându-le celor care mai sunt în viață, dar și văduvelor de război, implicarea domniei sale pentru ca aceștia să beneficieze de toate drepturile conferite de lege ca să aibă un trai decent, potrivit cu sacrificiul făcut și meritele pe care le au.
După rostirea alocuțiunii, domnul Nicolae DRĂGHIEA a oferit din partea Instituției Prefectului – Județul Mehedinți, plachete și diplome veteranilor de război mehedințeni, iar la finalul ceremonialului militar a depus o coroană de flori în memoria ostașilor celor căzuți la datorie pentru eliberarea patriei.