Ziua Institutiei Prefectului

Astăzi a avut loc ședința festivă organizată de prefectul județului Mehedinți, Constantin Alin Isuf, pentru a marca Ziua Instituției Prefectului ce se sărbătorește în fiecare an, în data de 2 aprilie.

La eveniment au participat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, parlamentarii de Mehedinți, foști prefecți, subprefecți, sefii instituțiilor deconcentrate, primarii unităților administrativ-teritoriale și alți colaboratori ai instituției.

În cadrul discursului susținut, prefectul Constantin Alin Isuf a subliniat importanța Instituției Prefectului in organizarea statului de drept și rolul esențial al colaborării interinstituționale.

“Printr-o corectă și bună colaborare cu fiecare dintre dumneavoastră, domnule președinte al Consiliului Județean, domnilor primari, domnilor șefi ai instituțiilor deconcentrate, am convingerea că activitatea noastră se poate îmbunătăți și putem livra soluții bune la problemele oamenilor. La fel de important este să lucrăm la percepția locuitorilor județului Mehedinți vis-à-vis de instituțiile publice. Încrederea oamenilor în noi, ca persoane și în instituțiile statului este la fel de importantă ca și reușita misiunilor pe care le avem”, a subliniat prefectul.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a mulțumit colaboratorilor și a urat La Mulți Ani angajaților Instituției Prefectului – Județul Mehedinți.