Ziua Drapelului Național

Ziua Drapelului Național a fost sărbătorită la Drobeta Turnu Severin în prezenta prefectului Alin ISUF, a presedintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin GEORGESCU, vicepreședinții Ramona CUPĂ și Ionică NEGRU, precum și a viceprimarului mun. Dr. Tr. Severin, Cristian Mură.

Au mai fost prezenți, din partea Camerei Deputaților, domnul Alin CHIRILĂ, iar din partea Guvernului României domnul Bogdan SIMCEA, alături de șefi ai serviciilor deconcentrate constituite la nivelul județului Mehedinți.

În incheierea alocuțiunii rostite, domnul Alin ISUF a spus, că, „imi exprim convingerea că Drapelul Național trebuie să ne însoțească oriunde în lume, ca dovadă a patriotismului și apartenenței noastre la o națiune cu care ne mândrim, o națiune care a trecut si trece prin modificări profunde, dar care așa cum a demonstrat, și-a păstrat, uneori in mod miraculos, identitatea națională „.

Avem datoria sacră de a respecta și apăra culorile drapelului românesc și a duce mai departe simbolurile naționale, simboluri care ne definesc și ne identifică peste tot in lume.”