Sedinta de bilant la ISU Mehedinti

Prefectul județului Mehedinți, Alin Isuf, a participat astăzi la ședința de bilanț a Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Drobeta” al județului Mehedinți pentru activitatea desfășurată în anul 2021.
În cadrul mesajului transmis pompierilor mehedințeni, prefectul județului Mehedinți a subliniat importanța misiunilor derulate, dar și faptul că în contextul pandemic, activitatea de zi cu zi a salvatorilor a fost dublată de presiunea generată de virusul SARS – CoV – 2.
“Din păcate, situația epidemiologică este, în continuare îngrijorătoare și este nevoie de o atitudine responsabilă în fața pericolelor pe care le generează pandemia.
Fiecare dintre dumneavoastră sunteți modele de conduită și atitudine la care se raportează populația și e bine să mențineți acest nivel ridicat atât prin activitatea profesională, cât și prin comportament. Oamenii au nevoie de încredere în instituțiile statului și vă propun să ne raportăm la acest obiectiv atât cât vom colabora împreună!
Apreciez buna colaborare pe care Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență ”Drobeta” al județului Mehedinți o are cu celelalte structuri județene al Ministerului Afacerilor Interne: Poliție, Jandarmerie, Poliția de Frontieră. Formați o echipă sudată care trebuie să mențină și să sporească încrederea oamneilor în instituțiile de forță ale statului și acest lucru se poate realiza prin misiuni comune de succes în sprijinul mehedințenilor.
Vă felicit pentru toată activitatea pe care ați desfășurat-o în anul 2021, vă doresc succes în misiunile de anul acesta și multă sănătate și putere de muncă!”, le-a transmis prefectul județului Mehedinți, Alin Isuf, pompierilor mehedințeni.