Sărbătoare la Instituția Prefectului – Județul Mehedinți

Cele două proiecte depuse de către Instituția Prefectului – Județul Mehedinți și aprobate de Comisia Interministerială, în cadrul Programului Guvernamental Centenar, au fost finalizate și inaugurate într-o atmosferă de sărbătoare.
Răspunzând invitației domnului Nicolae DRĂGHIEA, parlamentari, reprezentanți guvernamentali, ai administrației publice județene și locale, ai mediului de afaceri și social, au participat la activitățile organizate.
Primul proiect, ”Reabilitare CEAS CENTENAR”, constă în refacerea ceasului situat pe clădirea instituției, cu afișaj electronic și sistem audio moderne, care pe lângă informațiile clasice, oră, temperatură, dată, poate transmite mesaje scrise și audio pentru informarea persoanelor prezente în zona centrală a municipiului.
Cel de-al doilea proiect constă în editarea unei lucrări de 200 pagini, în care sunt omagiați toți eroii mehedințeni căzuți în luptă în Primul Război Mondial, fiind scoase la lumină și monumentele ridicate în memoria acestora, în speranța transmiterii unui mesaj de reintrare în circuitul educațional și de cultură civică, patriotică. Volumul va fi distribuit gratuit în școli și instituții.
În semn de recunoștință față de eforturile constante depuse pentru promovarea administrației publice și rezultatele obținute, domnul Teodor Iulian GHEORGHE – Directorul general al Direcției Generale pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului i-a oferit domnului Nicolae DRĂGHIEA o Diplomă Aniversară.
La rândul său, prefectul județului a mulțumit invitaților pentru colaborarea avută cu fiecare dintre aceștia și le-a oferit diplome, plachete, și bineînțeles, prețiosul volum.