S-a întrunit Comisia pentru aplicarea prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 640/2017

Astăzi, la ora 10,00, s-a convocat în ședință ordinară Comisia pentru aplicarea prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 640/2017 de aprobare a Programului pentru școli al României în perioada 2017-2023. Cu acest prilej, reprezentantul Consiliului Județean Mehedinți a făcut o prezentare a stadiului de derulare a programului în județul Mehedinți.

”În cadrul ședinței de astăzi, s-a analizat stadiul derulării contractelor de distribuție fructe proaspete, lapte și produse lactate și produse de panificație în școlile din județul nostru. A fost o situație pe semestru I, o să vedem și la sfârșitul semestrului II modul cum s-a derulat, dar sunt semne că programul se desfășoară în parametrii normali”, a declarat prefectul Cristinel Pavel.

Reprezentantul Consiliului Județean Mehedinți a precizat că până în acest moment nu au fost evidențiate neregularități cu privire la modul de derulare a contractelor, acestea derulându-se în conformitate cu clauzele contractuale din punct de vedere al depozitării, furnizării, transportului și distribuției produselor lactate și de panificație.