PREFECTURA MEHEDINTI – CLADIRE VERDE

Prefectul județului Mehedinți, domnul Constantin-Alin ISUF a participat, ieri 21.02.2023, alături de ministrul afacerilor interne, domnul Lucian Nicolae BODE si ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, domnul CSEKE Attila, la semnarea contractului de finanțare a proiectului „REABILITARE ENERGETICĂ APROFUNDATĂ PALAT ADMINISTRATIV DROBETA TURNU SEVERIN”.

Au mai fost prezenți, doamna Aneta MATEI împreună cu secretari de stat, șefi ai direcțiilor din aparatul central al MAI, inspectori generali ai structurilor centrale, prefecți și subprefecți din județele ale căror proiecte au fost aprobate.

Proiectul are ca obiectiv principal transformarea clădirii Prefecturii Mehedinți într-o clădire verde, inteligentă, prin reducerea emisiilor de CO2 si utilizarea energiei din surse regenerabile.

Pe această cale, prefectul Alin ISUF doreste sa transmită un mesaj de mulțumire și respect profund pentru toate structurile centrale ale MAI care au fost alături și ne-au sprijinit în acest demers .