Prefectul Cristinel Pavel a verificat stadiul lucrărilor de pe bulevardul Tudor Vladimirescu

Prefectul Cristinel Pavel și viceprimarul Daniel Cîrjan au verificat astăzi stadiul lucrărilor care se efectuează pe bulevardul Tudor Vladimirescu, în zona sensului giratoriu de la RAR.

”Am vrut să verific personal stadiul lucrărilor la acest proiect de reabilitare a bulevardului Tudor Vladimirescu, o cale rutieră importantă din municipiul nostru. Totodată, am vrut să mă asigur că firma de construcții se încadrează în graficul de execuție pe care și l-a asumat, având în vedere că este un proiect finanțat de Guvernul României, prin Programul Național de Dezvoltare Locală nr. 1”, a declarat prefectul Cristinel Pavel.

Constructorul efectuează lucrări de îmbrăcare a străzilor, lucrări de arhitectură peisagistică a spațiilor verzi, lucrări de reparare a drumurilor, lucrări de îmbrăcare a trotuarelor. Suprafața totală afectată de lucrările tratate în proiectul ,,Reabilitare bulevard Tudor Vladimirescu” în municipiul Drobeta Turnu Severin este de 221.688 mp și include suprafața carosabilă supusă reabilitării, suprafața trotuarelor, a rigolelor și a amenajării peisagistice. Bulevardul propus pentru reabilitare are lungimea totală de 8.374,52 ml. Termenul de finalizare a lucrărilor este 31.12.2020.