Prefectul a vizitat ce-a de-a doua doamnă centenară din județ

Domnul Nicolae DRĂGHIEA, împreună cu șefii structurilor județene ale Ministerului Afacerilor Interne a vizitat-o azi pe doamna Ana SULGERIU, din comuna Breznița Motru, a doua centenară din județul Mehedinți.

Într-un cadru emoționant,  doamna centenară a primit însemnele naționale și scrisoarea trimisă de doamna  Carmen Daniela DAN, ministrul afacerilor interne, însemne înmânate de prefect, ca reprezentant al Guvernului în teritoriu.

Domnul Nicolae DRĂGHIEA i-a oferit doamnei Sulgeriu o diplomă și un buchet de flori, împreună cu urări de sănătate și la mulți ani, fiind informat, totodată, de primarul comunei că doamna este bine îngrijită și are condiții decente de trai.

Urări de sănătate, flori și tort a primit doamna centenară și de la doamna Alina TEIȘ – deputat de Mehedinți, de la primarul comunei și alte persoane prezente la eveniment.

În acest mod, prefectul județului continuă acțiunea începută, de a vizita toate persoanele din județ care împlinesc, în acest an, vârsta de 100 ani  și a le conferi însemne naționale legate de Centenarul României.