Locul I pe țară

Prefectul județului, Nicolae DRĂGHIEA  a participat la cea de-a X-a ediție a Conferinței internaționale ”Inovație și calitate în sectorul public”, organizată de către Agenția Națională a Funcționarilor Publici și desfășurată   în municipiul București .
La conferință au fost prezenți, secretarul de stat în M.A.I., Mihai – Dan CHIRICĂ, secretarul de stat Angel GHEORGHIU, președintele Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, Leonid Augustin MOISIU, reprezentanți din Republica Moldova, ai mediului universitar, instituțiilor prefectului, instituții publice centrale și descentralizate și reprezentanți ai administrației publice locale.
Instituția Prefectului – Județul Mehedinți a aplicat la Pilonul ”Protecția mediului – o prioritate pentru administrația publică”  proiectul  ”Protecția mediului asigurată prin legislația în domeniul prevenirii și gestionării situațiilor de urgență”.
În urma evaluării, de către o comisie constituită la nivel național, proiectul instituției noastre a fost clasat pe locul I.
Domnul Nicolae DRĂGHIEA a primit cu mare satisfacție premiul și a declarat că acesta reprezintă efortul depus de echipa mehedințeană, urmând ca în viitor Instituția Prefectului – Județul Mehedinți să-și permanentizeze participarea și câștigarea locurilor fruntașe la asemenea concursuri.