Întâlnire cu Uniunea Consulilor Onorifici din România

Prefectul Alin ISUF, împreună cu președintele Consiliului Județean Mehedinți, domnul Aladin GEORGESCU, au primit delegația Uniunii Consulilor Onorifici din România, condusă de președintele acesteia, domnul, Andreas HUBER. Delegația i – a avut in componență pe Ioan DONCA, consul onorific al Letoniei la București, Elena BUSTEA, consul onorific al Republicii Ecuador la București, Eugen LASCU, consul onorific al Maltei la București, Mihai FERARIU, consul al Marelui Ducat de Luxemburg la București, Ștefan MOȚEC, consul onorific al Cehiei la Timișoara, Georg BARDEAU, consul onorific al Austriei la Timișoara, Petre Agripa POPESCU, consilierul consulului României la Klagenfurt-Austria, Miroslav IABLONCSIK, consul general onorific al Slovaciei la Salonta, Paula PĂNĂZAN, asistent UCOR și Endre MOLNAR, consul onorific al Ungariei la Drobeta Turnu Severin, organizator al acestei întâlniri deosebite, de promovare și recunoaștere valorică a județului Mehedinți.

În cuvântul de deschidere adresat oaspeților, prefectul Alin ISUF a facut o scurtă prezentare a județului și și – a exprimat convingerea deschiderii unei colaborări directe între județul Mehedinți și țările reprezentate, în interesul comun bilateral.

Președintele UCOR și consul onorific al Austriei la Sibiu, domnul Andreas HUBER, a adresat un salut cordial si a mulțumit pentru primirea exemplară avută din partea prefectului si presedintelui consiliului judetean.

Toti vorbitorii au lăudat modul de primire, ospitalitatea mehedințenilor și au apreciat întâlnirea ca o oportunitate de dezvoltare a relatiilor bilaterale, discutând punctual pe ramura turistică, agricolă și industrială.

După întâlnirea de Prefectura Mehedinți, atât prefectul Alin ISUF cât și președintele Aladin GEORGESCU au însoțit delegația într-o vizită efectuată la o societate comercială de producție, de succes, din municipiul Dr. Tr. Severin.