Întâlnire cu succes!

În vederea unei organizări cât mai bune a campaniei de depunere de către fermieri a cererilor de plată pentru obținerea subvențiilor acordate de Uniunea Europeană prin intermediul APIA Mehedinți și a derulării recensământului populației și locuințelor, autoritățile mehedințene reprezentate de prefectul Constantin Alin ISUF și președintele Aladin GEORGESCU au organizat o întâlnire cu primarii unităților administrativ teritoriale din județ.
Specialiștii din cadrul APIA Mehedinți au informat auditoriul că la 1 martie va fi demarată campania de depunere a cererilor de plată, cu noutatea că acestea pot fi depuse și on-line.
La rândul lor, specialiști din cadrul Direcției de Statistică Mehedinți au precizat modalitățile și etapele de desfășurare a recensământului populației și locuințelor, cu noutatea că acesta se poate efectua și prin autorecenzare.
În alocuțiunea rostită, domnul Constantin Alin ISUF a precizat că cele două acțiuni sunt importante pentru județul nostru, în special că recensământul va oferi o radiografie clară a situației populației și locuințelor și că se va implica pentru a fi asigurată o bună derulare a acestora.