Fluidizarea circulației – temă în colegiul prefectural

Starea drumurilor naționale și asigurarea fluidității traficului rutier pe timpul verii au constituit analiza de bază efectuată în ședința Colegiului Prefectural Mehedinți.
Pornind de la desele reparații ale viaductelor de pe DN6, ce face legătura dintre Drobeta Turnu Severin și Orșova, reparații ce duc la aglomerări și chiar ambuteiaje în trafic, prefectul județului, domnul Nicolae DRĂGHIEA a solicitat membrilor colegiului prefectural o analiză a acestei situații, în scopul fluidizării circulației și evitării aglomerării acesteia.
”Termenul de finalizare a lucrărilor este la 04 iulie a.c., iar dacă acesta va fi depășit vor fi luate măsuri de sancționare contravențională a vinovaților”, a mai afirmat prefectul.
Un alt subiect abordat în ședință, a fost legat de stadiul lucrărilor de reabilitare, reparații și investiții efectuate de către Filiala Teritorială de Îmbunătățiri Funciare Mehedinți pentru asigurarea apei necesară irigațiilor la amenajarea Izvoarele – Cujmir, subiect la care domnul Nicolae DRĂGHIEA a recomandat ca atenția să fie concentrată în același timp, pe înființarea asociațiilor beneficiare a acestor investiții.