COMUNICAT DE PRESĂ

🔴Instituția Prefectului informează că în ultimele 24 de ore, angajați ai Poliției, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Poliției Locale au participat la mai multe acțiuni pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19 în județul Mehedinți.

🔴Jandarmii au asigurat măsuri de ordine la două centre de carantină și au constituit un număr de 25 de patrule mixte polițiști-jandarmi.

🔴Pompierii mehedințeni au efectuat cinci misiuni pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19, care au constat în decontaminarea a cinci ambulanțe SAJ de către echipajul de cercetare Chimică Biologică Radiologică și Nucleară din cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin.

🔴Poliția Locală Drobeta Turnu Severin a făcut verificări la 151 de locații, unde se află 252 de persoane în izolare voluntară la domiciliu. În dispozitivul comun cu IPJ MH au fost angrenate 7 echipaje de poliție locală, dintre care 5 echipaje de ordine publică și 2 echipaje de rutieră.

🔴În județul Mehedinți, conform datelor Direcției de Sănătate Publică, 20 persoane se află în carantină instituționalizată (din care 0 persoane au intrat în carantină și o persoană a ieșit din carantină în ultimele 24 ore), iar 1. 508 persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu (din care 35 persoane au intrat în izolare la domiciliu și 145 persoane au ieșit din izolarea la domiciliu în ultimele 24 ore).