COMUNICAT DE PRESĂ

Instituția Prefectului informează că în ultimele 24 de ore, angajați ai Poliției, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Poliției Locale au participat la mai multe acțiuni pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19 în județul Mehedinți.

Jandarmii au asigurat măsuri de ordine la două centre de carantină și au constituit un număr de 29 de patrule mixte polițiști-jandarmi.

Poliția Locală Drobeta Turnu Severin a făcut verificări la 167 de locații, unde se află 282 de persoane în izolare voluntară la domiciliu. În dispozitivul comun cu IPJ MH au fost angrenate 7 echipaje de poliție locală, dintre care 5 echipaje de ordine publică și 2 echipaje de rutieră.

În județul Mehedinți, conform datelor Direcției de Sănătate Publică, 21 persoane se află în carantină instituționalizată (din care 4 persoane au intrat în carantină și 0 persoane au ieșit din carantină în ultimele 24 ore), iar 1.618 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu (din care 41 persoane au intrat în izolare la domiciliu și 140 persoane au ieșit din izolarea la domiciliu în ultimele 24 ore).