COMUNICAT DE PRESĂ

🔴Instituția Prefectului informează că în ultimele 24 de ore, angajați ai Poliției, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Poliției Locale au participat la mai multe acțiuni pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19 în județul Mehedinți.

🔴44 de patrule mixte polițiști-jandarmi au avut misiunea de a verifica obligația persoanelor aflate în autoizolare sau carantinare, de a nu părăsi locația în care sunt plasate.

🔴Pompierii mehedințeni au efectuat șapte misiuni pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19, care au constat în decontaminarea a 11 ambulanțe SMURD și SAJ de către echipajul de cercetare Chimică Biologică Radiologică și Nucleară din cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin.

🔴Poliția Locală Drobeta Turnu Severin a făcut verificări la 144 de locații, unde se află 241 de persoane în izolare voluntară la domiciliu.

În dispozitivul comun cu IPJ MH au fost angrenate 7 echipaje de poliție locală, dintre care 5 echipaje de ordine publică și 2 echipaje de rutieră.

🔴În județul Mehedinți, conform datelor Direcției de Sănătate Publică, 19 persoane se află în carantină (din care o persoană a intrat în carantină și 0 persoane au ieșit din carantină în ultimele 24 ore), iar 1.617 persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu (din care 151 persoane au intrat în izolare la domiciliu și 189 persoane au ieșit din izolarea la domiciliu în ultimele 24 ore).