COMUNICAT DE PRESĂ

🔵Instituția Prefectului informează că în ultimele 24 de ore, angajați ai Poliției, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Poliției Locale au participat la mai multe acțiuni pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19 în județul Mehedinți.

🔵Polițiștii mehedințeni au continuat acțiunile integrat în vederea asigurării respectării normelor legale aflate în vigoare, pe timpul stării de alertă. În acest context, în ultimele 24 de ore, polițiștii au verificat peste 1.350 de persoane și aproximativ 25 de societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor impuse în această perioadă.

🔵5 patrule mixte polițiști-jandarmi au avut misiunea de a verifica obligația persoanelor aflate în autoizolare sau carantinare, de a nu părăsi locația în care sunt plasate.

🔵Poliția Locală Drobeta Turnu Severin a făcut verificări la 208 de locații, unde se află 336 de persoane în izolare voluntară la domiciliu.

🔵În dispozitivul comun cu IPJ MH au fost angrenate 7 echipaje de poliție locală, dintre care 5 echipaje de ordine publică și 2 echipaje de rutieră.

🔵În județul Mehedinți, conform datelor Direcției de Sănătate Publică, 16 persoane se află în carantină, iar 2.108 persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu (din care 173 persoane au intrat în izolare la domiciliu și 190 persoane au ieșit din izolarea la domiciliu în ultimele 24 ore).