COMUNICAT DE PRESĂ

Instituția Prefectului informează că în ultimele 24 de ore, angajați ai Poliției, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Poliției Locale au participat la mai multe acțiuni pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19 în județul Mehedinți.

Polițiștii au verificat aproximativ 1.300 de persoane și 15 societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor impuse în această perioadă.

Pompierii mehedințeni au efectuat trei misiuni pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19, care au constat în decontaminarea a doua ambulanțe SAJ și o autospecială de intervenție de către echipajul de cercetare Chimică Biologică Radiologică și Nucleară din cadrul Detașamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin.

Poliția Locală Drobeta Turnu Severin a făcut verificări la 213 de locații, unde se află 344 de persoane în izolare voluntară la domiciliu. În dispozitivul comun cu IPJ MH au fost angrenate 8 echipaje de poliție locală dintre care 6 echipaje de ordine publică și 2 echipaje de rutieră.

În județul Mehedinți, conform datelor Direcției de Sănătate Publică, 18 persoane se află în carantină, iar 2.125 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu (din care 239 persoane au intrat în izolare la domiciliu și 118 persoane au ieșit din izolarea la domiciliu în ultimele 24 ore).