COMUNICAT DE PRESĂ

Forțele de ordine constituite din polițiști, jandarmi, pompieri și polițiști locali, reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și de la Protecția Consumatorului au desfășurat astăzi activități de prevenire a răspândirii Covid-19 și de verificare a modului de respectare a măsurilor de distanțare socială și de protecție individuală în județul Mehedinți.

Activitățile care au avut în primul rând un rol preventiv și de responsabilizare au fost coordonate în teren de prefectul județului, Cristinel PAVEL.

S-a urmărit purtarea măștii de protecție în spațiile închise și în mijloacele de transport, respectarea distanțării sociale și respectarea măsurilor de protecție sanitară de către angajații unităților economice, dar și respectarea celorlalte măsuri privind dotarea cu substanțe dezinfectante, asigurarea fluxurilor separate de acces și marcaje pentru distanțare.

Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.