Comuna Godeanu a ieșit din carantină

În urma evaluării analizei de risc a comunității din comuna Godeanu, județul Mehedinți, înaintată de către DSP Mehedinți Institutului Național de Sănătate Publică – Centrul Național de Supraveghere și Control a Bolilor Transmisibile, pe baza procedurii de avizare/ridicare a carantinei zonale existentă la nivelul INSP-CNSCBT, a fost avizată ridicarea carantinei zonale pentru comuna Godeanu, începând cu data de 11.04.2021, ora 08:00.
”Mulțumesc tuturor cetățenilor care au înțeles să respecte măsurile care s-au luat în această perioadă și au dat dovadă de responsabilitate. Este important să fim în continuare precauți, să ne protejăm, respectând cu toții regulile de protecție și igienă”, a declarat prefectul Cristinel PAVEL.
Măsura carantinării comunei Godeanu a fost instituită începând cu data de 28.03.2021, ora 08.00, pentru o perioadă de 14 zile.
Conform datelor furnizate de către Direcţia de Sănătate Publică Mehedinți, în data de 26 martie a.c., incidenţa cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori trecuse de 8 în comuna Godeanu. Astăzi, 11 aprilie, rata de infectare în comuna Godeanu a ajuns la 2,75.