COMUNA BREZNIȚA MOTRU INTRĂ ÎN CARANTINĂ

Comuna Breznița Motru intră în carantină începând de luni, 27 septembrie 2021, ora 8,00, pentru 14 zile, după ce rata de infectare a ajuns la 6,31 cazuri la mia de locuitori. Astăzi, 25 septembrie, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a emis Ordinul nr.7548 privind instituirea carantinei zonale pentru comuna Breznița Motru.
Prefectul județului Mehedinți, Cristinel PAVEL, face apel la responsabilitate din partea cetățenilor din zona carantinată și le solicită să respecte măsurile dispuse în perioada carantinei, astfel încât, la finalul celor două săptămâni incidenţa cazurilor de Covid – 19 să scadă cât mai mult.
În intervalul celor 14 zile de carantină, este interzisă intrarea sau ieșirea din acestă comună prin alte zone și căi de acces decât cele deschise circulației publice, iar persoanelor le este interzisă circulația și staționarea în spații publice, cu excepția unor motive bine justificate și pe baza declarației pe proprie răspundere, legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator.
Breznița Motru este prima comună din județul Mehedinți care intră care intră în carantină în acest nou val al pandemiei de coronavirus.