Comisia de Dialog Social

Ședința Comisiei de Dialog Social Mehedinți a dezbătut, la solicitarea CARTEL ALFA, situația de deficiență de comunicare creată între Spitalul Orșova și Primăria Orșova, ca ordonator principal de credite.

Prefectul Alin ISUF a convocat membrii comisiei și adoptând o poziție echidistantă, a abordat subiectele prin expunerea problemelor de către fiecare parte cu propunerea unor soluții viabile de deblocare și rezolvare pe cale amiabilă, instituțională.

După discuții care au durat peste o oră și jumătate, s-a concluzionat și toți participanții au fost de acord, că la nivelul celor două instituții trebuie să fie o comunicare bună, având în vedere că interesul cetățeanului primează și ambele instituții sunt în slujba acestuia.

„Așteptăm ca în cel mai scurt timp lucrurile să intre în parcursul firesc, în așa fel încât populația arondată acestui spital să beneficieze de cele mai bune îngrijiri medicale și condiții de cazare și hrănire. În acest sens mă voi folosi de toate prerogativele legale ale funcției de prefect.” – a declarat la finalul ședinței prefectul Alin ISUF.