Bilant la Serviciul Permise de Coducere

Prefectul Constantin Alin ISUF a participat, în sistem videoconferință, la ședința de evaluare a activității Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor pentru anul 2021.

Din materialul prezentat a rezultat că Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și înmatriculare a Vehiculelor Mehedinți a desfășurat în anul 2021 un volum de muncă mai mare în raport cu anul 2020.

Astfel, numărul candidaților examinați la proba teoretică a crescut cu 25,22%, iar a celor examinați la proba practică a crescut cu 28,21%. La fel, numărul vehiculelor înmatriculate în județul nostru în anul 2021 a fost mai mare față de anul precedent cu 5640 vehicule, ajungându-se la un parc de 110.957 vehicule înmatriculate.

Lucrătorii serviciului au avut și greutăți generate atât de pandemia SARS – COV 2, cât și de lipsa personalului și a unor prevederi clare de aplicat în anumite spețe, însă o bună organizare a activității, sprijinită de programele informatice din dotare au dus la rezultatele sus-menționate.

La finalul activității, prefectul județului i-a felicitat și i-a asigurat pe lucrătorii mehedințeni de sprijinul domniei sale în rezolvarea cu celeritate a problemelor cetățenilor și asigurarea unor condiții optime de muncă pentru personalul serviciului.