Aproape 1.500 de persoane vaccinate la Maratonul Vaccinării

MARATONUL VACCINĂRII, organizat de Instituția Prefectului Județul Mehedinți în parteneriat cu DSP Mehedinți, ISU Mehedinți și Severin Shopping Center, s-a încheiat duminică seară. În total au fost imunizate 1.431 de persoane.
”Ne bucurăm că severinenii și nu numai au avut încredere în noi și că au dat dovadă de responsabilitate, alegând să se vaccineze împotriva COVID-19.
Vreau să mulțumesc voluntarilor de la DSP Mehedinți, ISU Mehedinți, asistenților medicali comunitari, asistenților de la Serviciul Județean de Ambulantă, Spitalul Județean (secția ATI, UPU, Boli Infecțioase, Serviciul de Supraveghere și Prevenire a Infecțiilor Asociate Asistenței Medicale – SPIAAM), care au participat la această acțiune pentru efortul depus în cele trei zile, partenerului comercial care a susținut această campanie, pompierilor de la ISU Mehedinți, care au asigurat baza logistică, precum și polițiștilor și jandarmilor care au asigurat măsurile de ordine”, a declarat prefectul Cristinel PAVEL.
O a doua ediție a maratonului vaccinării se va organiza în aceeași locație peste 3 săptămâni pentru rapel și sigur pentru orice persoană care dorește să se vaccineze.