A ÎNCEPUT ”MARATONUL VACCINĂRII” LA DROBETA TURNU SEVERIN

Astăzi, la ora 14,00, s-a dat startul maratonului de vaccinare anti-Covid în Drobeta Turnu Severin și deja, în momentul deschiderii, zeci de persoane stăteau la coadă. 132 de persoane s-au imunizat în prima oră.
”Prin această acțiune ne-am dorit să venim în sprijinul cetățenilor, punându-le la dispoziție o modalitate ușoară de a avea acces la vaccin, fără programare, doar cu buletinul.
Așadar, îi încurajez pe toți mehedințenii să se vaccineze fiind singura care va face posibilă întoarcerea la viața normală de dinainte de pandemie”, a declarat prefectul Cristinel PAVEL la deschiderea evenimentului.
Cei care se vaccinează acum, în cadrul maratonului vaccinării, vor putea face rapelul peste 3 săptămâni, în același loc, adică parcarea Severin Shopping Center sau in oricare alt centru de vaccinare deschis in judetul Mehedinți.
Maratonul vaccinării este organizat de Instituția Prefectului Județului Mehedinți în parteneriat cu DSP Mehedinți, ISU Mehedinți și Severin Shopping Center, iar acțiunea se desfășoară exclusiv cu ajutorul voluntarilor, medici, asistenți, paramedici din cadrul ISU Mehedinți, registratori.