Ministrul sănătății, Alexandru RAFILA a vizitat spitalele din orasul Strehaia și municipiul Drobeta Turnu Severin, spitale care se află intr-un amplu program de modernizare constructivă si funcțională.

La vizitarea șantierului organizat pentru modernizarea Spitalului Județean Dr.Tr.Severin, ministrului sănătății i s-au alăturat președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, deputatul Alin CHIRILĂ, secretarul executiv al PSD – Paul STANESCU și secretarul de stat Bogdan SIMCEA.

Pe timpul vizitei, înalții demnitari ai statului român au fost însoțiți permanent de către prefectul Alin ISUF, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin GEORGESCU, primarii mun. Dr. Tr. Severin și orașului Strehaia, precum și personal din conducerea Direcției de Sănătate Publică Mehedinți.

Ministrul Rafila a fost mulțumit de realizările administrației mehedintene în domeniul sănătății, afirmând că o dată cu finalizarea acestor lucrări presiunea pe spitalele mari va scădea pentru că în ambulatorii vor putea fi tratate cazuri ce nu necesită intervenții complexe, în plus cetățenii vor putea beneficia de un act medical modern mult mai aproape de casă.