POLIȚIA ROMÂNĂ LA BILANȚ

La sediul Inspectoratului General al Poliției Române a avut loc analiza activității desfășurată de către polițiștii români în anul 2021.

Ședința având loc în sistem videoconferință, la I.P.J. Mehedinți fiind prezent prefectul Constantin Alin ISUF alături de inspectorul șef, comisar șef de poliție Bibu Ștefan Raminel și șefii structurilor județene din subordinea Ministerului Afacerilor Interne.

Bilanțul a reliefat gama mare de domenii ale muncii de poliție, ce se află în permanentă dinamică, având în vedere că odată cu dezvoltarea societății se diversifică și infracționalitatea apărând noi medii de manifestare: monede virtuale, rețele de socializare, atacuri cibernetice, mediu, sănătate, rutier etc.

Chiar în aceste condiții, anul 2021 a avut rezultate notabile , cele mai semnificative fiind scăderea criminalității cu 70% față de media ultimilor 10 ani, depistarea în proporție de 99% a autorilor infracțiunilor de omor, capturarea a 1,5 to heroină, exemplele putând continua.

Domnul Constantin Alin ISUF i-a asigurat pe polițiștii mehedințeni de toată disponibilitatea domniei sale pentru conlucrarea perfectă în menținerea unui climat de liniște și ordine publică în județ.